Σε περίπτωση που επιθυμείτε είτε να αλλάξετε προϊόν/προϊόντα που αγοράσατε (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάστασης), είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει αρχικά να επικοινωνήσετε με το barbadeli.gr.

Μπορείτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής να μας ενημερώσετε με email στην διεύθυνση info@barbadeli.gr, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό παραγγελίας σας, καθώς και το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή του προϊόντος. Εναλλακτικά μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2321600827.

Εφόσον συνεννοηθούμε και λάβετε οδηγίες για τον τρόπο και την διεύθυνση αποστολής, μπορείτε να προχωρήσετε στην επιστροφή προς το κατάστημα μας barbadeli.gr, Νικηφόρου Φωκά 9 στις Σέρρες, 62122 και να μας ενημερώσετε με τον αριθμό παρακολούθησης που θα λάβετε από την εταιρεία Courier.

Οι επιστροφές χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματος, δεν θα γίνονται σε καμία περίπτωση δεκτές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που αποστάλθηκαν από το barbadeli.gr και παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία τους θα πρέπει να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν σε άριστη κατάσταση (χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες) και με όλα τα έγγραφα της αποστολής (π.χ. Δελτίο Αποστολής, Απόδειξη Λιανικής κλπ). Επιστροφές οι οποίες δεν πληρούν τις παραπάνω συνθήκες ΔΕΝ γίνονται αποδεκτές και επιστρέφονται στον πελάτη.

Τα παπούτσια πρέπει να δοκιμάζονται σε καθαρό πάτωμα ή σε χαλί, καθώς για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει η σόλα να μην είναι λερωμένη. Το κουτί των παπουτσιών θα πρέπει επίσης να προστατεύεται επαρκώς κατά την επιστροφή ώστε να μην υποστεί καμία φθορά.

Αλλαγές προϊόντων

Το barbadeli.gr σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής της παραγγελίας σας (αλλαγή μεγέθους/χρώματος/σχεδίου ή αντικατάσταση) εντός 14 ημερολογιακών ημερών με ΔΩΡΕΑΝ τα μεταφορικά της πρώτης επιστροφής της παραγγελίας σας ή μέρους αυτής, ανεξάρτητα από το ποσό της παραγγελίας σας και του τρόπου πληρωμής που έχετε επιλέξει. Η ΔΩΡΕΑΝ επιστροφή καλύπτει μόνο αποστολές εντός της Ελλάδας.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Η πρώτη επιστροφή είναι ΔΩΡΕΑΝ, για τις αποστολές εντός Ελλάδος με τη χρήση της συνεργαζόμενης εταιρείας Courier!

Το κόστος της νέας αποστολής είναι 2.80€ και 2€ για την αντικαταβολή.

Σε περίπτωση δεύτερης επιστροφής που αφορά στην ίδια παραγγελία τα έξοδα τόσο για την επιστροφή, όσο και για την παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να καλυφθούν από τον πελάτη.

Λανθασμένες αποστολές και Ελαττωματικά Προϊόντα.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας ή αποδειχθεί ελαττωματικό, αναλαμβάνουμε την αντικατάστασή του.

Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος / προϊόντων, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ζητήσει την αντικατάσταση του από κάποιο άλλο ίσης ή και μεγαλύτερης αξίας, με την υποχρέωση να καλύψει την επιπλέον διαφορά που θα προκύψει.

Επιστροφή χρημάτων

Το barbadeli.gr σας παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εφόσον πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις:

Τα προϊόντα και η συσκευασία τους θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (π.χ. Απόδειξη λιανικής ή Τιμολόγιο, και όλα τα συνοδευτικά όπως ετικέτες κτλ).
Εφόσον ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα για την αξία των προϊόντων, εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής από την barbadeli.gr του/των επιστρεφόμενου/ων προϊόντος/ων.

ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος/των προϊόντων. Ο πελάτης θα πρέπει να στείλει το προϊόν/προϊόντα που θέλει να επιστρέψει αποκλειστικά και μόνο με εταιρεία ταχυμεταφορών που επιθυμεί, στην έδρα της barbadeli.gr, Νικηφόρου Φωκά 9 στις Σέρρες, 62122.

Στις παραγγελίες που έχουν επιβαρυνθεί με έξοδα αποστολής ή/και αντικαταβολή, το ποσό των μεταφορικών ΔΕΝ επιστρέφεται. 

Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:
BARBADELI.GR
ΝΙΚ. ΦΩΚΑ 9
ΣΕΡΡΕΣ, 62123
2321600827